Πώληση Αγροτική επιχείρηση, Arroyos y esteros, Cordillera, Παραγουάη, Pirapo

Πώληση - Cod. 27635

  • Τύπος: Αγροτική επιχείρηση
  • Περιοχή: 61 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

τοποθεσία

Περιφέρεια: Arroyos y Esteros.

Τμήμα: Cordillera.

Τοποθεσία: Pirapó

Περιοχή: 61 έχουν



Το ακίνητο βρίσκεται 60 χιλιόμετρα από την πόλη της Ασουνσιόν, πρωτεύουσα της Παραγουάης.



Αυτό επιτυγχάνεται με τη διαδρομή Νο 3 μέσω Mariano Roque Alonso, Clean, Ενέδρα, και λίγα χιλιόμετρα από το "Κάρλος Φράνκο Country & Golf Club" και 20 χιλιόμετρα πριν φτάσει στην πόλη της Arroyos y Esteros, εισάγετε το χωματόδρομο προς την κατεύθυνση της Εταιρείας Ita Piru.



Μετά από μόλις 6 χλμ. Ενωμένος διαδρομή όλων των εποχών, είναι το πεδίο των 61 στρεμμάτων αποτελείται από 4 μεζονέτες και ένα αγρόκτημα των 8, 5 στρέμματα που εκκρεμούν εγγραφής.



Το πεδίο αποτελείται από ένα κράνος (η κύρια κατοικία)? ένα σπίτι για το προσωπικό, 2 αποθήκες, ένα μαντρί, μια μαρμελάδα, οπωρώνα και περιμετρικά περίφραξη ολόκληρης της ιδιοκτησίας, καθώς και εσωτερικές περιφράξεις και πύλες, που χωρίζουν σε επτά βοσκοτόπια στην περιοχή των βοσκοτόπων και των δύο σε ένα άλλο.


κράνος:


Το σπίτι είναι ευρύχωρο, φρέσκο ​​και λαμπερό, που περιβάλλεται από στοές, και βεράντα με εξαιρετική θέα στον ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Διαθέτει 4 υπνοδωμάτια (πλήρως εξοπλισμένα με ανεμιστήρες οροφής και το μεταλλικό ύφασμα -mosquitero όλων των ανοιγμάτων), 3 μπάνια με Termocalefones ένα πολύ μεγάλο σαλόνι (με κουζίνα / τζάκι) και αίθουσα παιχνιδιών με ύψος οροφής σε δύο επίπεδα.

δωμάτιο 1 υπηρεσίας και μπάνιο.

πλάτος και εξοχικού στιλ κουζίνα (με λέβητα - ζεστό νερό) .-

Το μπάρμπεκιου:


Η πλήρως στεγασμένο, έχει ένα μπάρμπεκιου tatakua και ψησταριά.

1 μπάνιο, και ένα δωμάτιο για depósito.-


πισίνα:


Η πισίνα είναι 10 μέτρα μήκος και 4 μέτρα πλάτος βρίσκεται λίγα βήματα από το σπίτι με pincipal γκαλερί. Το νερό της πισίνας παρέχεται από ένα αρτεσιανό καλά από 97 μέτρα βάθος, με υποβρύχια αντλία.


Το σπίτι του προσωπικού: 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 κουζίνα, 1 αχυρώνα

Το σπίτι έχει μια στεγασμένη στοά γύρω.


Η Corral:


Η Corral έχει εμπλοκή σε άριστη κατάσταση και 3 αμαξοστάσια συν 2 ενσύρματη corralones των οποίων χρησιμοποιήθηκαν για Tambo και feedlot με γούρνες τσιμέντο και νερό. -

Γκέιτς.


Η πλήρως στεγασμένο αχυρώνα έχει χωρητικότητα 300 βοοειδή.


Νερό: Η περιοχή περιβάλλεται από μεγάλους ποταμούς, η Piribebuy και Manduvirá, αυτές τροφοδοτούνται από αρκετά ρέματα και ποτάμια πριν ρέει τόσο στο Ρίο Παραγουάη, η οποία είναι ο λόγος που η γη είναι πολύ εύφορη. Οι πηγές υπόγεια πηγή νερού είναι καθαρό και πόσιμο. Το πηγάδι έχει κλείσει σωστά και μακριά από στυλό ζώων.


Ηλεκτρισμός: Το πεδίο έχει τη δική του ηλεκτρικού μετασχηματιστή και εκτείνεται από την πρόσβαση στην κύρια κατοικία του.


Το σύνολο της περιουσίας έχει περίμετρο και εσωτερική καλωδίωση.

Ιδανικό για Feedlot (εκτροφεία) ή Tambo.


Εξαιρετική πρόσβαση από την οδό Νο 3 και της εγγύτητάς της με τις spikers Homes Καθαρίστε και Mariano Roque Alonso, επίσης Διυλιστήρια Ψυγεία βιομηχανική ζάχαρη κάνει αυτή η χώρα μια ιδανική δραστηριότητα για τον τόπο του εκτροφείου.


Επίσης, η νέα Mercado de Abasto Norte καθαρή πόλη θα μπορούσε να δημιουργήσει μια νέα κηπουρική δραστηριότητα.

λιβάδια:

Είναι φυτεύεται λιβάδια:

Την Τανζανία, το Καμερούν και Estrellita .-


Ειρήνη και την ηρεμία χαρακτηρίζουν αυτό το μέρος, καθώς και την αξιοσημείωτη διαφορά θερμοκρασίας υφίσταται σε σχέση με το κεφάλαιο, τα οπωροφόρα δέντρα, βράχια και παρθένο δάσος ενσωματώνει το ακίνητο, κάνουν αυτό το μέρος ένα καταφύγιο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB